Kaartjes: #CHURCH NYE with Kid Sublime + Black Dynamite Soundsystem + Duke Hugh

Dirk-jan Heinstra - december 17, 2014

Weet jij al wat je gaat doen met Oud & Nieuw? Heel veel keuze natuurlijk, maar misschien wil je wel naar #CHURCH NYE in EMG faktors. Dat kan! Wij mogen 2 x 1 kaart weggeven.Stuur uiterlijk maandag 22 december een mailtje met je naam + telefoonnummer naar: winnen@uitloper.nu o.v.v. #CHURCH NYE. We maken dinsdag 23 december 2 winaars bekend.

#CHURCH NYE with Kid Sublime + Black Dynamite Soundsystem + Duke Hugh

Natuurlijk, weer een #CHURCH NYE en eigenlijk gewoon zoals je van ze gewend bent. En voor de liefhebbers: Funktion One.

L I N E U P

+ Kid Sublime +
Bekend van Boiler Room tot Japan en Iller dan je ouders.
Kid Sublime is divers als fuck. Je kent hem nog van Rednose Distrikt of als tour-DJ van Zuco 103. Of van zijn radioshow Ballroom Radio. De Kid dropt net zo gemakkelijk een hiphop album in Japan als een classic houseplaat op Dopeness Galore. Zijn sets gaan van 70′s Disco classics en US Garage tot Detroit Techno en nieuwe exclusives: als Kid Sublime draait moet je wel dansen.

+ Black Dynamite Soundsystem +
Als je in 2014 onder een steen geleefd hebt, dan ken je ze waarschijnlijk niet. Er is geen soundsystem zo hard opgeblazen als die gasten van Black Dynamite. Nu stonden ze natuurlijk al in augustus op onze eigen #CHURCH IN THE WILD. Maar ze hebben eigenhandig de verloren Vera-zaterdag weer op de kaart gezet. Nog nooit hebben wij drie gasten een crowd zo snel los zien krijgen.

+ Duke Hugh +
#CHURCH resident en all-time tapir Duke Hugh blijft graag low-profile maar wordt steeds minder vaak getipt als het best bewaarde geheim van Groningen. De 6AM crowd kent zijn met disco en boogie gevulde sets. Zet je FUNKFACE op en dans uit je heupen!

Als je niet door deze win-actie komt, kun natuurlijk ook gewoon tickets kopen. Tickets zijn 15 Euro en na kerst €20,- Verkrijgbaar bij de bekende huis-dealers. En uiteraard bij Stardust (cash afrekenen!) Reserveren kan hier: http://bit.do/churchNYE
Geen verkoop aan de deur, dus haal je kaarten vantevoren! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>