UITloper weekendtips voor de OOG Ochtendshow

UITloper redactie - september 18, 2014

OOG Ochtendshow
Iedere ochtend van 7.00 tot 9.00 maakt de OOG Ochtendshow je wakker met een lach op je gezicht! Dagelijks brengen ze je het  nieuws uit de Stad & regio. Verder evenementen- en uitgaanstips en natuurlijk de beste muziek.

Op vrijdag worden de uitgaanstips verzorgd door de UITloper Groningen. De uitgaanstips van de UITloper gaan we natuurlijk publiceren in deze blog. Wil je weten wat er allemaal te doen is in Groningen in het weekend? Luister dan naar een selectie in de OOG Ochtendshow en voor de volledige agenda kijk je op www.uitloper.nu.

De OOG Ochtendshow is dagelijks te beluisteren op OOG Radio van 7:00 tot 9:00. In de ether op 106.6 FM, op de kabel op 105.5 FM en via de livestream: luister.oogradio.nl
Heb je een uitzending gemist? Op de website van OOG en op de Facebookpagina van de Ochtendshow kun je de uitzendingen terugluisteren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>