De Praatfabriek: muziekspecial

Dirk-jan Heinstra - september 12, 2014

De PraatfabriekDe UITloper houdt je op de hoogte van culturele wetenswaardigheden in en om Groningen.

Deze week is er een muziekspecial van de Praatfabriek uitgebracht, gepresenteerd door Eddy Determeyer, muziekjournalist.
De muziekspecial is een compilatie van alle bands die het afgelopen seizoen hebben opgetreden bij de Praatfabriek: Tiedo Groeneveld, Dick Rusticus & friends, Stuart Mavis, Daisy & the Jitterbugs, Plan Kruutntoone, Thomas Dits aka Parasite, Youth Percussion Pool, the BOOSTERS, Smederij Jazz Party en New Red Fading. Speciale dank gaat uit naar de Beeldbank/Groninger Archieven.

De Praatfabriek is een actuele culturele talkshow met onderwerpen uit de kunst, literatuur, geschiedenis, theater, (pop)muziek en wordt maandelijks opgenomen in EMG-Factors. Goudeerlijk, recht door zee en glashard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>