Winactie: twee kaartjes voor Urinetown – Vals Licht

Dirk-jan Heinstra - april 17, 2014

Urinetown - de MusicalTheatergezelschap ‘Vals Alarm‘ presenteert op 2, 3, 9 en 10 mei in de Wolkenfabriek (de Oude Suikerfabriek) ‘Urinetown – de Musical’ en de UITloper geeft 2 kaartjes weg!

De winnaars zijn inmiddels bekend: gefeliciteerd Esther Osinga en Kevin Bloksma. Jullie hebben per mail instructies gekregen hoe je de kaart in je bezit krijgt. Veel plezier!

Je wordt meegenomen naar de enige plek ter wereld waar je moet betalen om te plassen. Omdat er al jarenlang een watertekort heerst zijn privé-wc’s afgeschaft en alle openbare toiletten geprivatiseerd. De bevolking is aangewezen op één van de meest ranzige urinoirs van de stad en wie buiten de pot plast riskeert verbanning naar het beruchte Zeikstad.

Urinetown is een komische musical over liefde, revolutie en het ‘volgen van je hart’. Vals Alarm brengt deze musical begin mei op de planken, maar natuurlijk wel met een eigen, absurdistisch sausje erover heen! Urinetown, een voorstelling om je vingers bij af te likken. Maar wel nadat je je handen gewassen hebt.

Wil jij naar deze unieke voorstelling? Dat kan, want wij kunnen 2 kaarten weggeven voor het eerste weekend. Reageer hieronder bij de Facebook-reacties: meldt of je op vrijdag 2 mei of zaterdag 3 mei naar de voorstelling wil en vergeet vooral niet je naam en telefoonnummer te mailen naar winnen@uitloper.nu (zeker ls je geen Facebook-account hebt!)

De kaartverkoop loopt erg goed, vooral voor het weekend van 9 en 10 mei. Wil je dus naar deze voorstelling; reageer snel op deze win-actie, of bestel je kaarten online via deze link.

—-
Musicaltheatergroep Vals Alarm is een groep van ongeveer 20 jonge mensen die musicaltheater maken. Het koor is opgebouwd uit vijf stemgroepen: sopranen, mezzosopranen, alten, tenoren en bassen. De groep is in 1993 opgericht vanuit de musical “Knetter”. En sindsdien maakt Vals Alarm jaarlijks een musicaltheaterproductie. De theaterlocatie is in Groningen en kan variëren van een vlakke-vloer-theater tot een alternatieve theaterlocatie, zoals een fabriekshal of loods.

Daarnaast worden er ieder jaar verschillende optredens gegeven. Dit zijn zowel openbare optredens op feestdagen en (koren-) festivals, als ook besloten optredens voor organisaties of bedrijven.

Er is bij Vals Alarm veel ruimte voor creativiteit bij de invulling van het programma. De zangers en zangeressen worden op basis van een auditie aangenomen en zijn gericht op het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

www.valsalarm.nl

 


- eerdere voorstelling ‘Louder than Words’ -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>